Jaha..

Då var det söndag igen... jädrar va helgerna går fort. Skulle vart på spårkurs idag men blev inställt då Anne-Marie blev sjuk:( Blev en hemmadag med promenad och en banankaka blev bakad av de övermogna bananerna ja hade kvar.. Alexander har vart sleten idag... trots att han somna 22.45 igårkväll vaknade han 06.45 imorse och somnade inte om....

Det blev en desto längre middagslur, hela 3 1/2 timme.... han behövde det kände vi så han fick sova.... Det gjorde även ja:) Skitgött!! Matlådor har lagats, ris med kyckling, wokgrönsaker och currysås... Ikväll får det bli varma smörgåsar!

Då laddar vi för besiktning av den "gamla" saaben imorn och hoppas att den oxå går igenom... kostade på den 1900:- i helgen så vi hoppas det inte är så mycke mer fel på den!!

Må gött!!

kram!

Nedan: Spanar på rådjuren som var utanför fönstret:)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0