Underbar helg!

Haft en skön helg. Fredag kväll blev det inte så mycket, somna i soffan väldigt tidigt, riktigt gött!

Lördagen kom Lovelia å mamma på morronen innan de skulle åka till stan. Hon hade sovit över där:) Efter de vart hemma åkte vi till mitt jobb å handlade kräftor m.m som vi skulle ha på kvällen! Vi var även till Bergvik där ja köpte mej en tröja och Alexander fick sig en helikopter och en dansande apa.

Gustav kom på kvällen å åt lite kräftor med oss. Söndagen åkte ja ut i i skogen vid 8.30 för att gå spårkurs med Toya. Gick bra trots en överladdad hund, men hellre det! Kom hem vid 12 tiden å då kom Emma å Gunnar tillbaka med welfin till stallet! De har inte vart här på många år men nu har de flyttat tillbaka:) Mockade å bytte box åt Hobbe då welfin är betydligt större än han och behövde en större box!

Gick in å satte mej på soffan vid 15 å kände då att ja hade hållet igång hela dagen, gött å vila en stund:) Vi lagade torsk med äggsås, sååå gött!

Nu är det ledig måndag:) hur gött som helst!

Ha det bra!

Kram!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0