Underbart Väder!

Ser det ut att bli på min födelsedag! Klarblå himmel & sol, dock -10 grader var det nu vid 05.30.. Men kommer nog bli riktigt gött framåt f.m i solväggen.

Har legat hos Alexander största delen av natten då han har svårt att andas på grund av krupp.. Hostar, hes och blir tät så fort han ligger ner. Satt å vagga han i sängen inatt och han somnade med en gång. Ville inte lämna han själv så ja låg kvar inne hos han. Ska ringa vårdcentralen idag för orkar inte sitta uppe med han i kylan och han får nästan ingen sömn så han måste få nån medicin. Pratade med en ambulanssjuksköterska igår på jobbet som ja " känner " och hon tyckte ja skulle ringa å få utskrivet när det ändå finns hjälp så det underlättar. Stackaren tycker så synd om han.

Min jobbhelg är gjord så det är riktigt skönt! Jobbade 12-21.30 igår så nu är det passet avklarat! Vi ska bara mysa idag och vara ute mycket så det blir bättre i Alexanders andning och hoppas vi får komma till vårdcentralen och få medicin!

Ha det gött idag!

Kram!Kommentarer
Anna

Grattis! Är hemma nu och väntar på nedsläpp så att säga! Datum för snitt 8 april. Kram Anna

2013-03-25 @ 13:41:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0