Kommer Tebax!!

ja det gör ja faktiskt nu... satt å läste massa ifrån bloggen å insåg va massa som ja inte kommer ihåg.. Här får man de viktigaste detaljerna nedskrivna i alla fall.. Oxå kan man lägga upp massa kort:)


Här är det sig likt tycker ja... Alexander fyller 3 år nu den 7 november och det har gått sjukt fort!! Hinner helt ärligt inte med... Andreas jobbar i Norge och åker nu på söndag kvällarna, vilket inte är nån större Hit men så är det..

Hjälper pappa packa:)

Själv så jobbar ja ca 85% vilket ja tycker räcker när ja är själv hemma så mycket.. Sökte in på skola för ja ville läsa till förskollärare men kom inte in.... Dret kände ja då ja äntligen kommit på vad ja vill syssla med:( Men högskoleprov till Våren blir det vilket ja inte hade gjort och ja ska läsa upp matte B ( eller som det nu heter matte 2a,2b,2c... inte ett dugg förrvirrande, men har haft kontakt med skolan så nu vet ja) Då är ja behörig att söka til Förskoleklass och grundskolans 1-3 oxå!! Ja vill å ja ska!

Hoppas på en bra vecka med alla goa på mitt jobb! Sov gött!!Kramar!!


Kommentarer
Zandra

Wohoo min favorit bloggare är tillbaka :)

Svar: Hahaha ja eller hur;)
Louise Wångdahl

2013-10-27 @ 23:41:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0