Helgerna går ju sååå fort:(

ja då var denna helg över oxå... Hatar söndagar, vilket säkert många gör men inte just för att det är måndag imorn utan att Andreas åker... Så jävla drygt, hela dagen går man å drar, blir inget gjort... Humöret är inte heller speciellt uppiggande.... Matlådor lagas, försöker att få ut så mycket av tiden tillsammans som möjligt... Blir extra påtagligt nu oxå när det är natten runt 16 tiden, bäcksvart.... weeee va trevligt! Och här är det svart som natta, tur ja har gatbelysning till paddocken så den lyser upp i alla fall:)

Fredagen var det idol med mamma å pappa som nästan varje fredag, såååå mys<3 Risotto åt vi som var otroligt go! Duktiga mammi!! Även Marcus och Louise kom ut extra mysigt!! Kippen å Erik slog sig ihop med oss oxå! Så det var som sagt full soffa:)

Lördagen vakna vi runt 8.... Alexander har aldrig åkt buss så det var bestämt att vi skulle göra! Meningen var att vi skulle äta på Frost i stan men Svärföräldrarna kom ner för att fira lillsnossen som fyller år på torsdag! Så bussturen ledde till Bergvik där vi blev bjudna på mat! Så härligt när de kommer ner! Önskar vi kunde ses varje vecka!!

wee va kul!! 

spännade när bussen startade:)

Farmor och farfar hade köpt massa paket såklart... och verktyg stod högst på listan, är det enda han leker med nuförtiden:)

En arbetsbänk var ju ett måste såklart:)

Håller koll när de skruvar ihop:)

Blev även kläder som han motvilligt öppna då han förstod va som låg i paketen, resultera i att han bara slängde dem över huvvet å fortsatte leka med alla saker han fick:):):)

Andreas å ja har vart iväg idag och köpt till han... Vart skitväder hela dagen, regn å blåst å halvmörkt hela tiden, så utomhus har man undvikit... Enda var när ja fixa åt hästarna sen har vi hållt oss inne! Beställt regntäcken åt hundarna oxå så de slipper bli dyblöta så fort man går ut,, å reflex var det på dem med så det passar bra här ute när vi är ute å går!

Nej nu blir det tv:n, jobb 7-15 imorn... 

Kramar<3

Ser på Jake å Piraterna så då ville han ha ett huckle på huvudet:)


Kommentarer
Sara

Vi åker heller aldrig buss så min mamma brukar ta med sig Cornelia på bussturer, vilket hon tycker är jättespännande ;-)
Tänk att våra små fyller 3år i veckan, helt sjukt vad tiden har gått fort.

Förstår att det måste vara jobbigt med att Andreas som jobbar borta under veckorna. Hoppas att den här veckan går fort.

2013-11-04 @ 09:13:27
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0