en sjukling...

efter att mått dåligt i flera dar, eller rättare sagt vart sliten å obeskrivligt trött så flög illamåendet över mej.. Det gjorde det redan igår men härdade en dag på jobbet i tron att det skulle släppa, men inte! Usch! Tur det är ledig helg + Måndag efter detta och att det inte håller i sig!

Veckorna går fort framåt tycker jag och ja mår superbra efter beslutet att lägga ner allt som har med ivf att göra! Visst kan det komma över mej ibland, men inget som inte släpper fort.

Nog pratat om det! Helgen som var tillbringade Alexander hos farmor och farfar och vi hade fest här på fredagen! Mycket trevligt kändes som förr i tiden:):) Och vad en sån helg gör att man får mer energi! Tur Sofie att vi planerade in!!! Lördagen var ja riktigt pigg, men en del andra var mer slöa! Malin & Adam var kvar till 17.30 och sen kom Dick och såg melodifestivalen med oss!

Min mormor gick även bort på lördagen, vilket var jätte jobbigt<3 Hon var mycket sjuk så det var skönt för henne såklart. Men tungt för alla runt om. Kommer sakna henne... och tur vi hann dit förra helgen så jag fick träffa henne. Hon bor i Lidköping så det är en bra bit att åka dit annars kunde ja hälsat på henne massvis med ggr men det går ju inte när man jobbar som man gör.

Alexander är en stor pojk nu ( fast en bebis i mina ögon:). Pratar precis hela tiden, meningarna är långa och sammanhängande och han är inte tyst en minut. Vem kan han ärvt det av?!?! Jo både morfar & farfar:) Men bättre det än att han är tyst! Älskar den där lille krabten!

Nu blir det soffläge å tycka synd om sig själv;) Ska även göra en sak idag som ja hoppas kommer bli bra!

Trevlig helg alla!!

kram!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0