Bricanyl & Molipec!

Var till vårdcentralen med Alexander vid 10 imorse. Träffade en kvinnlig läkare som lyssnade på lungorna på honom och frågade lite allmänt hur det var med han. Han fick dricka massa tabletter som skulle göra att hostan släppte.. Var inte det lättaste att få i han men med lite övertalning att han skulle få glass efter gick det bra! Läkaren lyssnade på han efter ett tag igen och hörde att det lät bättre i lungorna. Skönt!

Så vi fick flytande bricanyl och molipec utskrivet. Han sov i 3 timmar på eftermiddagen, helt slut lillen. Sen hade vi släkten här och märkte direkt att han blev sleten så att åka till dagis imorn var inte på tal. Hoppas bara att dagen imorn med vila gör han bättre, vilket ja tror. Kan inte släpa iväg han när han inte orkar med sig själv.

Har fått massa fint, tack ni fina<3
Ulrika i stallet skrev nu på kvällskvisten att de blev osäkra om de stängt dörren till deras häst och att ja var tvungen gå ut å kolla.. Men så var ju inte fallet utan stod ett paket till mej på stallgolvet med en jätte fin påskblomma i:) Tack Ulrika, Linnea, Emma & Gunnar!!

Nu blir det att sova för mej om det kanske blir en vaken natt igen!

Kram på er!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0