R.I.P Benjamin..

Igår skulle jag cykla upp till Toyas fästman för att de skulle få leka, och tur att jag ringde innan som jag visserligen aldrig annars brukar göra. Han berätta att han hade fått avliva Benjamin för det hade hänt saker som inte var så bra, men han orkade inte prata vidare så vi vet ingenting vad som hänt.... jätte jobbigt tänker på det hela tiden... Älskade hund:(
Vi kommer sakna han i alla fall...

Idag har vi Chris, Lovlia och Dick på besök... vi sitter och fikar i uterummet och snart ska vi med Dick till labradorerna så de får rusa runt och leka!


Alexander i smygehuk, tittar på gässen, mycket intressant.


I den jätte mysiga butiken, pappa och Alexander...

Vid färjan myste vi i bilen medans vi väntade och Alexander fick sitta i knät på mormor...Vi åt buffè på färjan och tog en varsin öl... Alexander fick oxå vara med och äta av oss, mums det!


Morfar skämmer bort mej såklart:)


Och massa bus...

Jätte skönt att vara i väg med mamma och pappa för de är så snälla och goa med Alexander så det blir väldig avlastning när man vi var 4 stycken som gosa med han...Igår kväll kom Sofie hit, vi åt tacos som var väldigt stark, en annan krydda som vi inte brukar ha, men det gick ner ändå.. även Gustav anlände litte senare och en tjej till... jätte skön kväll i uterummet...

Nope nu vakna min lille tuss, så ja måste gå...

Kramar till alla!!


Kommentarer
Sara

Vad tråkigt med Troyas fästman, aldrig roligt när man måste ta bort ett djur :(Tack! Alexander har också växt i sommar, stora killen nu!

2011-08-06 @ 20:32:52
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0