denna dag....

Startade vi dagen med besök av Martina och Benjamin som kom vid 09.30... det blev ett par muggar med kaffe och massa töl, så roligt att de kom hit... Ska gå upp till dem under veckan nån dag eller nästa.. de bor bredvid brorsan och hans sambo uppe på skåreberget, så det blir en fin promenad det!

Även mamma, pappa och Lovelia har vart här... Lovelia var lite hängig så hon sov i fasters säng ett bra tag, helt slut var hon.. inte sig lik alls! Gjorde korv och mos till henne men det ville hon inte ha, men Calippo gick hem det:)

Alexander började i förrgår hasa sig fram, typ militärkryper över hela golvet... så nu har vattenskålarna till hundarna åkt ut 2 ggr och kattmaten 1... fantastiskt roligt förstår ni... tycker inte mamma när det blir blött överallt, den lille busen...


Påväg till badet i Binz...

Fick även tummen ur och bakade brödet jag fick recept på av tjejen nere i blomsterhandeln, ska vara superbra för magen... perfekt för mej som har problem med den... Är väl inte den billigaste varianten av bröd... blir 2 limpor av degen.. innehåller bland annat gojibär, valnötter, aprikoser, solroskärnor, linfrö och 3 olika mjöl.. Men det var såååå gott och ja höll mej mätt jätte länge på en skiva, man får skära dem i lite tjockare skivor, urgött!

Imorn börjar Andreas jobba, töligt för han... 6 veckor ledigt= ångest på söndagen innan! Hur fasen ska det bli när ja börjar jobba... tänk dagen innan då!!! ojojoj... men kan kanske bli roligt också att få komma igång, ja vet inte ja!

Ha en fin kväll, nu ska ja slänga mej i duschen sen blir det täcket och tv:n!

Kramar från oss....smygehuk 2011


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0