Vecka 33 avklarad!:)

Idag när ja vakna va ja faktiskt något piggare... ni vet när man i alla fall vaknar och inte känner att allt bara är tungt och man är små irriterad över allt... Har sovit ganska bra inatt, var endast upp en gång och kissa, gången därpå var när älskling åkte till jobbet vid 05.15.. Tycker inte ja haft sånt problem med att ja måste springa på toan ofta, hör att många måste springa jätte ofta, måste va urjobbigt!

Kom även på igår att mina ljumskar är betydligt bättre och det är ju jätte skönt, känner i och försig av det en hel del när ja vänder mej på natten men inte något speciellt när ja vart uppe och gått så det är skönt... anar att det hjälpt att ja tagit det lite lugnare! Idag går vi ju in i vecka 34:) oj vad tiden rusar iväg:) känns så härligt! Snart e det dags:) Något man inte kan förbereda sig på alls.. detta är de sista veckorna som vi endast behöver bry oss om vad vi vill och inte.. sen är det bara att anpassa sig... kommer bli en stor omställning men till det positiva såklart...

Nu ligger Toya med sitt huvud på min mage och bebisen buffar för fullt... har märkt att hundarna förstått att något är därinne för de kommer fram med nosen ibland när ja sitter i soffan och buffar på magen och nosar som bara den på den, vilket de inte gör annars:) Ska lägga upp ett kort på Toya ikväll så ska ni få se va ja menar!

Hoppas alla får en underbar dag, själv så ska man jobba 12-19, vilket är helt ok!

Kramar i massor!


Kommentarer
Marre

Helt fantastiskt att du fortfarande jobbar.

Det där du berättar om din vovve låter lite likt det vi upplever här hemma med våra 2 katter. Dom vill vara nära mig hela tiden. Det e som 2 små assistenter hihi. Djur är så smarta=)



Kram!

2010-09-16 @ 15:39:17
URL: http://tilldendagen.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0