Ont i fötterna...

Ja det är märkbart att man väger betydligt mer än man brukar... blir ju så trött i fötterna och bena hela tiden, inte hela världen såklart finns ju de som har det värre... men man känner sig sååå klumpig och tung... Varm blir ja hela tiden, så fort ja rör mej på jobbet... men det är det värt, måste tycka lite synd om mej själv ibland;)

Till möran ska ja till barnmorskan vid 10.00 och titta till den lille... ska bli trevligt, också är ja ledig så jädra skönt!! Ska pyssla lite här hemma, sen är det hockey på kvällen så då går vi bort till brorsan och tittar... Pappa har ju såklart alla kanaler som tänkas kan, så Färjestad kan vi se varje match som tur e! Ja som sagt bebisen håller på för fullt i magen, har även kännt av en del på jobbet idag oxå, det brukar ja ju inte göra, men det är väl inte så konstigt när det blir trängre och trängre i magen... Vek ihop en del av bebiskläderna idag å la i byrån, hade tvättat en ljus tvätt så nu ska ja bara tvätta resterande... Ja måla ju som sagt om en gammal byrå som ja ska ha i bebisrummet, men nu är fallet så att lådorna har blivit jätte svåra att dra ut och in, anar att det sitter för mycke färg runt om dem så ja lär väl få slipa dem oxå...

Hoppas ni haft en trevlig dag!!!

Toya i sin reflexväst...





Gud vilka dåliga bilder såg ja nu, vadå 5 megapixel i mobilkameran... säkert!

Puss!


Kommentarer
Lovelia

hej faster

vad kul att hitta din blogg.

Jag blev jätte glad och kunde inte sluta pussa datorn när jag såg bilderna på vovvarna.

kram kram

2010-09-23 @ 09:14:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0