Denna långa väg.....

Det är ingen vidare väg upp till Falun.. i alla fall inte mellan Karlstad-Ludvika... Gick bra vägen upp men hem när det är mörkt är inget vidare...

Stannade till i Kopparberg på vägen upp å träffade Andreas arbetskompis Martin som grejar vid den fantastiska kyrkan. Har inte sett många kyrkor som den, den utmärkte sig i allt.. Synd att den inte ligger i Karlstad för då hade ja gift mej i den direkt..

Vi drack en kopp kaffe med han eftersom de inte hade ringt ifrån Falun än.... nervös i bött ska ja säga.. och när mobilen ringde vid 11.20 så stannade hjärtat för en stund.. Vill bara att de säger att det gått bra direkt, de behöver inte presentera sig å berätta att de tinat ett ägg.. Men när hon sa att det gått bra med ägget släppte en sten och ja blev helt plötsligt jätte trött.. Förmodligen för då kunde ja slappna av... Gladast i världen oxå!!!

Men kan inte låta bli att tänka direkt hur ofta har ja inte blivit gla som nu men att det varje gång krånglat.. Hela 7 gånger har vi vart upp till Falun nu med äggplock och insättning, det är ett par vändor.. Hela 161 mil totalt! Nu vill ja inte dit mer sa jag till världens goaste läkare Samir.. Det förstod hon oxå såklart och hon berätta att hon kollat igenom mina papper och kan inte bli klok på varför det inte går...

En slutsats drog hon och det var att ja blivit gravid vid båda färskförsöken men inte vid frysåterföringen... Alla 3 äggen har vart av toppkvalite och det är det man önskar att alla skulle få, därav det märkliga.. Hon bestämde sig för att maximera mina mediciner.. Vanligtvis tar du 1 progesteron och 1 progynon , men nu sa hon till mej att ta dem 3 ggr om dagen,,, då är ja nästan på samma nivå som när man håller på med sprutor innan färskförsök, just för hormonernas skull.. äter fortfarande trombyl och hon skrev ut Divisun som är en D-vitamin på recept som tydligen har visat sig hjälpa slemhinnan... det är en ny forskning som de testar på en del i Falun..

Som sagt, det är bara att hålla tummarna nu, vill inte börja med sprutor å massa läkarbesök igen, ja har gjort färdigt det känns det som!

Min känsla när ja var i Falun var att det känns som ja gör detta på rutin nu,, åker dit sätter in ett ägg, åker hem misslyckas, åker dit igen.... osv Känns som ja vart där 100 gånger! Ett par vänner till oss satte in ett ägg för nån vecka sen och ska testa på lördagen, hoppas det kommer gå bra för dem.. Vore ju sköj å få barn samtidigt igen!

Nog om det! Soffläge idag men blir inte samma vila som de andra gångerna då Alexander fortfarande är dålig.. även ja är genomförkyld och hostar som en idiot.. Som tur är kommer Andreas hem vid 15 idag... Har även bett jobbet kolla om nån kan jobba 15-20 åt mej imorn då det inte var så populärt att ja skulle jobba så nära inpå.. men väntas att se då de skulle höra av sig under dagen..

Nu ska vi mysa vidare, ser på God Jul, Madagaskar:):)

ha det fint<3

kram!!







Kommentarer
Sara

Nu håller vi tummarna för allt det bara går!

2012-12-20 @ 20:14:29
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se
Fredrika

Ta hand om dig och njut!! Håller mina tummar! Kram

2012-12-20 @ 21:03:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0