Usch...

Vaknade inatt vid 04.30 av att Alexander gnällde.. Vilket han dock gör ibland vid den tiden, så jag smög in till han för att stoppa i tutten och lägga ner han... Kom inte så långt för precis när ja skulle trycka på hans lilla lampan hörde jag hur han började spy...
Stackaren, helt förstörd blev han efteråt och såg nästan ut som han skämdes:( jätte ledsen...

Andreas hörde oss genom kameran så han kom upp och hjälpte mej byta lakan och göra en vällingflaska, medans jag och Alexander bytte pyamas och tvättade av han..

Efter vällingen somnade han lite oroligt om, gnydde en del och det dröjde inte länge innan han satt upp i sängen igen och smågrät och sen efter ett tag kom nästa spya.. Lika bedrövad blev han igen lilltussen... Men vi fixade i ordning och gick till soffan i stället..

Konstigt nog har han hållt lådan utav bara den och svårt att se att han överhuvudtaget är dålig... Men efter massa blöjbyten med ingen vidare syn och stinkande rapar ( ursäkta detaljerna ) så förstod vi att det inte bara var nått tillfälle.. Hoppas det går över fort så han inte behöver vara dålig länge nu när det närmar sig jul å allt:(

Igår gjorde vi ju en heldag på stan med julklappsköp och ett par öl, jätte mys men om ja nu tänker efter så fick ja byta blöja 2 ggr på stan med inte långt mellanrum.. Så det kanske redan satte igång igår? Hoppas vi inte smittat massa folk...

Farmor å farfar har hälsat på Alexander idag efter varningar om magsjukan.. Ville förvarna dem i alla fall men förstår att de inte ville åka hem utan att hälsa på... Alltid lika kul när de kommer!
Alexander fick en jätte fin huvtröja med Musse på i storlek 86 som satt hur bra som helst! och även ett par svarta Manchesterbyxor. Även ett pussel!
Fast julaftonen snart är här:) så Goa är dom!!

Andreas å ja har bara slappat på soffan efter vi la Alexander vid 19.30.. Bävar för hur natten blir.. Hoppas vi klarar oss bra!

Ha en fin söndag imorn!

Mina Prinsar!!!!



Kommentarer
Maddy

Åh, min magiska ande! <3

Tycker så synd om han!

2011-12-18 @ 11:20:09
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/maddy/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0