Ingång i vecka 27!

Idag har det regnat hur mycke som helst, poolen har till och med stigit för mycke av allt regn så det blir till att tömma ur den imorn..
Imorse var Lovelia och Chris här, jätte mysigt.. vi fikade m.m sen gick vi ut å gick i 1 timme, med alla vovvarna oxå fick Lovelia sova ett tag! Blev helt genomsvett var så kvavt, men gött å slänga sig i duschen sen efter.. Älsklings föräldrar kom förbi för de hade vart ner och beställt en ny bil, fick en blomma av dem, jätte fin och älskling fick en t-shirt, röd med nåt tryck på, väldigt fin oxå:)

Vi var ner förut och hyrde 2 filmer, har sett en av dem "Case 39" rekommederar jag, sevärd! Bebisen håller sig skapligt lugn idag, känns som den lagt sig långt bak igen för sparkarna är inte lika kraftiga som förut, men känner ju såklart att det finns liv därinne även om det är stillsammare!
Magen växer så det knakar, är så jädra klumpig när ja ska upp ur soffan, värker i magen då.. Även min höger ljumske har blivit knas så när ja ska sätta på mej skorna får ja sätta mej på en stol å lyfta upp benet....

Imorn åker vi till sommarstugan:) ska bli sååå mysigt, hoppas vädret blir bra på lördagen, så man kan sitta nere på soldäcket vid vattnet, vore inga fel.. In till stan ska vi en sväng i alla fall och fika...

Hoppas alla har det bra...

Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0