En liten sjukling!

Idag när ja var upp en snabbis på toan på jobbet så hörde ja att mobilen ringde i mitt skåp.. Humlan stod det och förstod direkt att Alexander blitt sjuk annars skulle de förmodligen inte ringa...

Jajamensan, så var fallet.. Han hade inte velat gått ut lekt på förmiddagen inte heller ätit nån mat, bara ligga på soffan med nallen & tutten.. Stackaren.. Så det var bara att åka hem med han.. Fick i han en smoothie hemma, sen gjorde vi en vällingflaska och han somna vid 13.15 och vaknade inte förrens 16.30!!! Så det märks att nått härjar i kroppen på han..:(

Med mej är det bra.. Idag var det en vecka sen pappa & jag var i Falun, fort det går men ändå känns det som en evighet till måndagen... Om vi kommer dit vill säga om inte nått händer innan.. Ligger i sängen med tv:n på, alla djuren är med och börjar faktiskt bli litte trött så ja tror nog ja får släcka snart!

Vi hörs imorn!

Kram!



Kommentarer
Sara

Vilka fina dagiskort, förstår att du blev nöjd. Misstänker att våra blev riktigt dåliga då Cornelia var så ledsen (förkyld & ögoninflammation på det)
Hoppas att Alexander letar på sig.

2012-10-10 @ 07:35:37
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0