Underbar helg!

Midsommarhelgen har vart hur underbar som helst:) Fredagen började med tårta hos mamma ute i solen, jätte god jordgubbstårta och kaffe! Kunde inte blivit bättre!

Efter fikat drog vi vidare upp till svärföräldrarna i Hagfors där det serverades Färsk potatis, Matjesill och romsås som Andreas brors sambo hade gjort, huur gott som helst! Och toppen på det hela var att vi kunde sitta ute i det varma vädret! Självaste midsommar! Dagen var underbar, satt och prata och Alexander sprang runt i sin blöja ute på gräsmattan, gladast i hela världen:)

Vid 16.00 snåret tog farmor & farfar med sig lillen in och la sig på sängen, det dröjde inte allt för länge innan alla tre låg och sov:) Så gulligt... Vi tog med oss hundarna och traskade ner till sjön så de fick bada, inga fel när det var så varmt och Toya överlycklig, det gjorde hennes dag! Efter det kika vi på Jimmys båt, jätte fin, helt ny fiskebåt, måste vi gå åka med i nån gång!

Blev att vi gav oss hemöver framåt kvällen, Alexander hade ett utbrott halva vägen hem, gallskrek och var skit förbannad, inte det roligaste när mamma körde bilen:( men men, vi tog oss helskinnade hem trots ett råddjur som var påväg upp i vägen för oss... Lite nojjig är jag sen jag körde på ett förra året..

Väl hemma la sig plutten, vi gjorde oss lite mat och Gustav kom ner till oss.. Såg lite fotboll, jag somnade i soffan som vanligt, vaknade av att Andreas sa att han cyklar till Kippen där min bror var och fira midsommar, kul för han i stället för att sitta hemma hos mej varje kväll.. Somnar ju ändå;) Vid 04.30 dundrar han in, går inte att missta då Matilda, mammas "vakthund" skäller å springer mot dörren.. Tur vi har en unge som är van plötsliga ljud, för han vaknar tydligen inte för nått, skönt dä!

Lördagen grejade jag å Alexander hela dagen så Andreas fick ba dålig i fred. Var till bergvik med mamma/mormor och sen hem å satt på deras baksida! Kunde inte bli bättre!

Hoppas alla haft det bra!

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0