Dagen före Midsommar!

Precis hemkommen från pappa/morfar där vi suttur på baksidan i solen och Alexander har sprungit å lekt i gräset... Han välte även över i mormors stora kruka på brunnen och blev alldeles jordig i hela trynet;) Söt han! Ajaj springer han och säger om allt oxå, undra varför?

Idag tar Andreas helgen och endast 1 vecka kvar på sitt jobb innan semestern... Han slutar även där för gott och ska börja jobba på en firma i Norge som han vart på en sommar för ett par år sedan. Då blir det ingen hemkomst längre på veckorna utan jobb måndag-torsdag. Fungerar utmärkt bara man kommer in i det, han låg borta så när Alexander var mindre så det blir inga problem, han sover ju för det mesta ändå när han kommer hem på kvällarna...

Förmodar att han kommer tycka det är jobbigare nu när han har detta yrväder hemma...

Annars knallar det på, allt går bra med magen förutom att ja har en del ont i den, tarmarna krånglar som sist, men inget ja inte överlever... Träning med Toya nu vid 15 och sen hö hämtning, så det är fullspäckat på semester... hellre det än inget att göra!

Ha en fin dag!

Kram!


Kommentarer
Anonym

Så stor Alexander har blivit!
Önskar er en riktigt härlig midsommar

2012-06-21 @ 14:03:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0