2012!

Jaha då är det ett nytt år och jag har inga nyårslöften så jädra gött för man kan ju aldrig hålla dem ändå!

Hade en underbar kväll igår med Sofie å Rickard.. Gör go mat å desserten var den bästa som Sofie hade med sig.. Kom på att ja inte tog ett enda kort på nått igår, ju ett på mej å Sofie men inget på maten.. Jaja!

Äntligen skulle ja få fira tolvslaget, var ett par år sedan pga olika anledningar..;) vad händer då!?! Jo han vaknar såklart 23.45 och där blir jag sittandes under tolvslaget och fick höra raketerna utanför fönstret.. Satt där utan nytta för han somna inte om förrens efter 01.00... Så fick det vara när det var nyår å allt!

Idag blir det ut med snowracern i snön.. Sååå kul kommer det bli tror han kommer gilla det! Något han gilla var tältet vi satte ihop nu imorse...

Kram på er



Kommentarer
Sara

God fortsättning!



Spännande att höra vad Alexander tyckte om sin snowracer sen, vi har inte testat våran än. Pulkan däremot så älskar hon.

2012-01-01 @ 12:15:46
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0