Sling och klipp...

Ska bli av denna vecka! Mycket att fixa sista veckan jag är " ledig " sen är det back to work! Ska även åka och prova arbetskläder tror eller förhoppningsvis är de jag hade i slutet av graviditeten för stora... Så ja behöver nog litte nytt!

Idag gick vi en rejäl långpromenad och efter det blev det korvgrillning hos mamma och pappa. Zandra, Chris, Tristan & Lovelia kom ut och myste med oss! Alexander tycker det är såå kul med Lovelia, leka och springa runt!

Solen lyser och det ser ut att vara jätte skönt ute men det drar så jädra kallt.. Varför ska det alltid lyckas blåsa när solen är framme!?

Soffläge nu sen är det bara att gå ut och fixa stallet men orkar bara inte just nu,, får ta med mej Alexander ut sen å greja... Även Andreas kusin Maria ska komma å hälsa på! Trevligt!

Ha en fin söndag!

Kram!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0