Vi kör blåbär...

såhär på morronkvisten då vi hittade en del gula fina kantareller efter vägkanten, blir perfekt till middagen ikväll:)

Först en bild på blåbäret Botti:)


mammas gamla jeansjacka och leksaken från mormor och morfar var utomlands... mycket populär!


mumsigt...

Vi har druckit kaffe med morfar... Alexander somna där en stund ca 45 minuter och sen hördes han pratandes, ståendes efter långsidan på sängen... finns det nått härligare än en nyvaken unge och ett stort leende på läpparna...♥

Alexander fick följa med in på toan... vi körde hoho för det ekar lite och bidèn låg högt upp på listan över det som var roligast därinne...




Helst ska man vara i bidèn,,,

Nu har vi vart hem och ätit mat, kanske ska med morfar ut i skogen en sväng... ja vill ha mycke svamp i frysen!!! Har visserligen en del redan men det kan aldrig bli för mycke!


En till som gärna skulle smakat på Alexanders mat:)

Först och främst nu så står stallet på tur... kommer ett par och tittar på stallplatsen ikväll som vi har för uthyrningen, verkade vara mycket trevliga och lättsamma:) Vi ska endast mocka ur boxarna nu, ridningen spar vi tills ikväll om det blir av!

Sköt om er idag!

Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0