regn, regn, regn....

Hela natten och hela förmiddagen har det sett ut såhär.. Vi har vart ute en sväng och även vart till morfar på morronkaffe, även Lovelia var där!

Fantastiskt trött är jag idag, helt färdig... konstigt hur det är... vissa dagar vaknar man lixom inte till.. Men ska ju på rytmiken sen och svänga loss så då lär vi vakna...


Rocky och Alexander myser i soffan...

Alexander somna efter ett par varv ute på gräsmattan, mycke bättre när det guppar och far runt i vagnen, då somnar han med en gång.. asfalten är inte lika mysig..

När Andreas ringde igårkväll trodde han att han kanske skulle komma hem sent ikväll i stället för på torsdag, men han visste inte berodde lite på om de kunde fortsätta med det de höll på med eller i fall de var tvungen vänta till nästa vecka! Vore ju mysigt att få hem han så man får lite sällskap på kvällarna...

Imorn kommer Jason med familj till Karlstad så då ska vi få träffa dem, ska bli trevligt det, var bra längesen nu.. sen på fredag kommer Karin och Julia hit och fikar på förmiddagen... får försöka slänga ihop nått hembakat, Karin är ju suverän på det så ja får försöka jag med kanske.... eller inte, vi fårse:)

Alexander ÄLSKAR ju som sagt att duscha, bada ja allt som har med vatten att göra så imorse när ja satte han på badrumsgolvet för att göra i ordning mej så ställde han sig på knäna och greppade duschslangen som låg inne i kabinen, sååå rolig den:)


Även plattången lyckades han dra ner..

Nu ska ja göra i ordning mej för dagen... hörs sen..

Pöss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0