Heldag!

Morronen startade med att vi hade sovmorron eftersom Alexander var hos mormor och morfar inatt:) Vem vakna då inte vid 06.45 och kunde inte somna om... Jo jag!!! Låg och kolla lite på mobilen sen gick vi upp och satte på en stor kanna med kaffe och en film... inga fel det heller:)

Längtade så efter Alexander... kan inte förstå att man kan sakna nån så mycke fast man inte vart ifrån varanndra länge... mammas tuss!!



Men ham hade det såklart kanon och vaknade inte förrens halv 8 hos dem, fusk tycker jag;)

Vart till jobbet och köpte kräftor även rusta för att inhandla en liten kattklös för vi sålde vårat stora åbäke till en igår... 600:- fick vi för den, billigt med tanke på att den kosta drygt 1700:- när vi köpte den och inga skavanker direkt på den... jaja tur att nån ville ha den i alla fall...

Alexander farmor och farfar har vart här idag♥ och jätte bortskämd som han är så fick han 3 tröjor, ett par byxor, en leksak (sång och plinkgrej) en jacka och jag och Andreas fick en "backpack ryggsäck" en sådan han sitter i på ryggen med massa finesser på... Ja nämde nämligen det sist att vi tänkte inskaffa en eftersom jag vill gå i skogen med hundarna... på stigar m.m och det är ju lite knökigt med vagn... då hade de gått å köpt en idag... guld värt!! Den gör så Alexanders vikt inte känns av såväl så det blir lättare att bära... Imorn ska den testas och då blir det nog lite svamp hem:)


jackan och speldosan var med till mormor och morfar..

Ikväll var det kräftkalas hos mormor och morfar... mums va gott det var! Alexander mormor hade varit i Ullared så hon hade köpt med 3 pyamaser som ja bad om och en mysdress och en annan fin blå tröja, även vantar....♥ tack älskade mamma♥

Nu sover Alexander och jag har satt på hockeyn här hemma... Andreas blev kvar borta hos mamma och pappa, kommer väl hem litte senare:)

Karin & Julia vi måste verkligen ses snarast möjligt, saknar er såååå, Puss!

Ha en fin kväll!!

Avslutar med en en bild på pappa och son:)


munnen är så intressant den...

Kram


Kommentarer
Karin

Å mys unge!!Ja ska vi ses på tisdag kanske ska till tandläkaren då ;) kan komma efteråt :) Puss

2011-09-25 @ 09:30:10
URL: http://shoegalnogg.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0