En tur i skogen...

med morfar. Och svampplockning blev det, massor växer det:)


Tittar på Toya som leker vid stupet mot älven..


älven är jätte hög nu, annars brukar hon kunna stå längst ner..

Vi blev ute i ca 2 timmar totalt, och det är kanske inte rolig att sitta i vagnen hela tiden, nej då får man rida på axlarna i stället...


wehoo, jätte kul...



Idag ska vi träffa tjejerna igen, jätte skoj, det bär av till Maria och Theodor och nästa vecka är det min tur att bjuda hem, tror ja!

Igår hälsade ja på mina kära arbetskamrater, gud va roligt det var att träffa alla igen saknar dom så.. Dock lyckades ja komma när det var möte, såklart så ja fick inte töla med Cissi som ja inte sett på länge:( men kommer fler turer!

Alexander är fortfarnade jätte förklyd, snorig som bara den, men pigg ändå! Sov hela natten, från 20.00-07.15 inte fy skam! Nu ska vi äta stekt ägg vilket är standard här varje morron..

Må fint sålänge!

Kramar!♥


Kommentarer
Maddy

Vi var också ute och plockade svamp igår. Så jäkla mysigt är det. :) Dock inte lika roligt när man ska rensa och förvälla..:p Saknar er!

Kommer hem te er nåndag och pussar min lilla prins lite grann. Och kollar så han är snäll mot Susanne. ;)

Love you! <3

2011-09-16 @ 09:25:10
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/maddy/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0