Kanske stan idag...

Triss-skrap på tv:n och kaffe är inga fel... Alexander ligger i sin säng och diskuterar så det blev inte till att somna om där idag inte.. Är pigg men är ändå tung i huvudet och lite yr! Går säkert över under morronen..

Idag är det barn till varje pris om ja inte minns fel... tyckte dock att Drömmen om ett barn kändes mer sevärt, vet inte varför, var bara en känsla ja fick... Programmen har i alla fall fått mej att få tillbaka känslorna ja hade runt tiden när vi var mitt i karusellen,, och det gör mej sååå lycklig att vi var bland dom lyckliga som lyckades... på första försöket med ett enda överlevande ägg... och det var Botti!! mammas ängel....♥


somna på morfar igår

Skönt att mamma och pappa är hemma igen, saknade dem såå♥

Tog ju ingen bild på min kära mamma igår så det får bli en från sms:en ja har...


här ser du ut att må gött;) goaste mamma!

tror vi ska följa med pappa in till stan idag om han tänkt dit, vore lite trevligt... Måste titta på lite saker, dels present till Martina som fyllt 30 år! På lördag ska vi fira henne, wehooo va sköj!

Torsdag kommer Karin och Julia hit... kommer inte ihåg om vi sa nån dag med föräldragruppen, har för mej det inte blev bestämt... fredag ska ja förmodligen träffa Sofie, onsdag rytmik.. imorn ?

Hoppas alla får en bra dag, här ligger dimman över fälten ser ja..

Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0