Idag=Rytmik!

Japp idag ät det äntligen rytmik för Alexander och jag tror han väntar på det... Han verkligen älskar allt som har med musik att göra å diggar till allt som som han kommer över... Till och med på dopet till kyrkklockorna... Öh, vet inte om det är så mycke att digga till lr??

Själv så ska man iväg med Toya igen ikväll... Alltid lika sköj:) Träna en hel del med henne igår och tyckte det gick bra, hon verkligen älskar det och slår på en helt annan växel direkt vi sätter igång..

Hon lekte även med Börje igår em... Schäferhanen här uppe... Hennes nya man efter Benjamin blev avlivad.. Fantastiskt roligt hade de igår,, trots att Toya stod på yttersidan när han storma ut och skällde så var hon knäpptyst, till skillnad från annars då hon sätter igång å gafflar tillbaka.. Men inte igår,,, stolt mamma!! Så ja släppte in henne å de började leka med en gång.. Det har de visserligen gjort de andra 3 ggr förut oxå men då har hon skällt på han ända tills ja släpper in henne och de får hälsa på sitt vis... Går inte ha nått emellan som koppel lr grind för det triggar henne till en helt annan hund, inte alls trevlig.. Så nu kan hon få lika å springa av sig VARJE dag som vi alltid gjorde förut när Benjamin levde... Och långpromenad på det.. Perfa!!

Nej nu ska jag se om jag får blunda en stund till för det verkar som Alexander somna om efter vällingen..

See you!!

Ps: Inge skitig häst!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0