Granris...

Va fint å mysigt det blev med lite granris runt huset och stallet... Blev lixom litte varmt, nu kan julen komma till oss!

Alexander fick sätta sig i "ryggsäcken" och upp på mammas rygg sen var det bara att kliva ut i skogen.. Vovvarna sprang för fullt och ja å Andreas fixade ris.. Vi fick ihop 2 säckar och det räckte precis, blev till och med lite över som vi får hitta på nått med!

Blev våfflor med sylt & grädde idag farsdag till ära;) och nu ikväll blir det thaisoppa blandat med fisk&skaldjurssoppa, låter kanske knepigt men oj så gott! Har bara i grönsaker det räcker!

Jätte bitigt väder idag, ser nästan ut som det ska bli snö.. Andreas pratade med sin pappa förut och uppe i Hagfors hade det kommit lite snö igår, ja kan tänka mej få lite på backen i alla fall så det lyser upp mörka eftermiddagar för det är inte kul:( oxå kan Alexander få åka pulka när vi är ute & går!

Ha en fortsatt bra kväll!

Kramar!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0