Lördagsmorron...

05.42 visar klockan & Alexander har precis fått sin välling... ovanligt pigg var ja idag när jag gick upp:) Solen lyser, ser ut att bli en perfekt dag.... Hästarna står och halvsover i hagarna och katterna ligger i uterummet å mår gött...

Igår fixa vi i ordning sommardäck på volvon och den gamla saaben... ja hör och häpna de va inte på än... Andreas vägrar byta dem själv, av massa olika anledningar;) så 149 :-/ styck så var det fixat!
Tvättade även volvon in & utvändigt för endast 199:- så den ser ut som ny.... med de priserna gör man det inte själv... då får man verka slö eller vad man vill kallat!

Under tiden var vi ute och gick och åt lunch för det dröjde 1 timme innan de var klara...


goding...

Vi skjutsade farfar till tåget häromdagen för han skulle till stockholm på nån sotarträff... Alexander höll i gång för fullt tills vi satte oss i bilen, då blev han sååå trött:)



Hoppas alla får en skön dag, vi ska njuta av det förhoppningsvis fina vädret:)

Pussar!






Kommentarer
Fia

Skönt att lämna in bilen och hämta den när den är färdig! :) Vart fick man det gjort för det braiga priset? Vet inte vart jag/vi ska få tiden till att hinna fixa det själva.. orkar inte ta mig tiden, haha!



Härligt med lata dagar i solen :) Hoppas värmen kommer tillbaka snart! :)

Kram

2011-05-16 @ 07:37:09
URL: http://fisfia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0