väderomslag..

Från att det var strålande sol och i och försig en aningen för varmt för min smak, så spöregnade det i morse när vi vakna.. Men vi hade en underbar kväll igår med grill och bad!



Grillmästaren..


Toya springer runt poolen hela tiden och igår stöp hon i, snedda för mycke i ett hörn, stackaren!


Matilda njuter i skuggan.


Alexander bada med morfar igen, jätte skönt:)

Man får passa på med grillning när vädret är så fint, och helt otroligt så har vi nästan inga mygg i år.. Kom desto fler idag när det har regnat och vart kvalmigt, men får hoppas att det inte blir som de andra åren.

Igår kom det en D-ponny hit som ska bo hos oss under helgen när det är tävlingar ute på hammarö.. jätte fin var han och Hobbe och Prinsen blev alldeles till sig när de fick en ny kompis:)

Idag blir det lugnt, måste handla lite sen bara... fick samtal från schenker att min bilbarnstol hade kommit och att de levererar den på måndag.. spännande att se hur den ser ut!

Snart vaknar nog Alexander, han ligger utanför i sin vagn och mår skönt innanför myggnätet.. Toya och han låg och myste imorse på filten...



Ha en fin dag allesammnas så hörs vi säkert ikväll!

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0