Fortfarande...

gnälligt men såklart mycke bättre... han har otroligt kort stubin och det är inte mycke som är roligt... men det är faser man får gå igenom när dessa tänder ska upp:)



Idag har vi vart ute och gått och haft brorsan här hela dagen... köpte jordgubbar i ängebäck och åt med grädde... mums det:)

I tisdags kväll började ja spårkurs med Toya och oj va bra det gick:) Hon fick jätte mycke beröm och de sa att vi kunde öka svårighetsgraden... Hon älskar att spåra. Ja tog med hennes vattenleksak och gick ca 70 meter in i skogen och la den där... sen skulle ja hämta Toya och " gå på " där ja gick in i skogen... direkt vart det nosen i backen och världens fart:) Kul att se vilket fantastiskt luktsinne de har!

Har även anmält oss till tävlingslydnads kurs.. ska bli jätte kul! Den startar i mitten av augusti så det blir spännande!

Nu vaknade min lille älskling efter en liten liten powernap...





Ha en underbar lördagskväll!

Kram kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0