Solig dag..

Idag har det vart underbart väder ute... Startade dagen med att ta ut hästarna, behövde inte stressa imorse då Alexander var inne hos Andreas och fick lite mat sålänge... så mysigt att ligga i soffan och ge han flaskan på morronen...

Vi var ute och gick en timme efter han ätit och Toya fick leka med sin kompis, jätte kul det.. Jag blev alldeles svett och varm om kinderna på den turen, och då känns det att det tar i alla fall. Skaffade ett batteri till min stegräknare som legat på hyllan ett tag.. skönt att veta hur mycke man går under en dag och om man behöver öka lite mer för att bränna extra!!

Sen var meningen att vi skulle ut till Bergvik men ångrade oss i rondellen som ligger innan då vi insåg att det var löningshelg och ALLA var där och handla! Orkade bara inte gå in, så vi hoppa in på Biltema och köpte en ny toaring, som vi egentligen skulle gjort igår för ja slängde den som var på toan när ja städa den.. men glömde såklart det... tur man har 2 toaletter.

Alexander sov jätte bra inatt 20.15-05.00, helt färdig var han. Ja och Alexander har suttit och "pratat" i soffan nu ikväll... så roligt när man gör olika ljud och ändrar tonläge då vill han härmas, gör söt. Han pratar och skrattar som bara den lilltussen. Andreas mamma och pappa tyckte han hade växt sååå mycke sen mellandagarna då de såg han senast, och det känns också när man bär runt han. Bilbarnstolen får numera stå kvar i bilen och ja bär han mycke hellre på armen om det inte finns nån kundvagn med "bebisplats".

Nu ligger lilltussen och sover i sin vagn han längtar nog efter sin mormor och morfar som kommer hem på måndag:)... åh, va roligt det ska bli! Prata med dem förut när vi var ute och gick och de tyckte det var skönt att åka hem nu... blir lite detsamma som pappa sa när de vart där sålänge... och det var en aning för varmt. Tjejen som hyr stallplats av oss åkte till Thailand igår och ska vara där i 2 veckor så vi fårse vad hon säger när hon kommer hem!

Nej nu blir det tv!

Puss!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0