Ommöblerat!

Idag har det varit en fin dag.... lite segt på möran bara, så vi gick inte ut och gick förrens runt 13-tiden... Mötte Kristian som var påväg till oss för en kopp, så han bjöd hem oss till han i stället när vi ändå var ute och traska... Då hade man ett mål på vägen!
Har bestämt oss för att gå varje dag när vädret inte är allt för kallt... Alexander ligger ju bra i sin åkpåse, men -20 känns lite för häftigt, nu har det vart bra när det legat mellan -5 och -12 grader!

Under jul var vi ju som sagt upp till Hagfors och firade först och Alexander stormtrivdes i farfars famn, sååå skönt när nån pratar och sjunger för mej:)



Idag har vi möblerat om helt och hållet i vardagsrummet, vilket medför att vi ska förmodligen köpa ny soffa, behöver en hörnsoffa nu och en projektor inhandlas säkerligen imorn av Andreas och pappa... Så får det bli!

Nej nu ska ja se på televisonen...

See ya!

Puss!


Kommentarer
zandra

ojj vad spännande med omöblering, måste komma och kolla snart

2011-01-04 @ 00:24:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0