Massvis med snööööööööööö!

Mammas goding somnade igår kväll vid ca 23.30 och sov ända till 05.30, mycket nöjd mamma efter det:) Trodde nästan han skulle vakna vid 03.00 tiden för då sprang Toya runt och var akut nödig så det var bara att gå upp å öppna ballkongdörren så fick hon och Matilda gå ut på gärdet! Sen hade ja åter igen lagt mej, nej då ska såklart katten ut, sitter å jamar för fullt bredvid vagnen, men det gick ju bra ändå!

Igårkväll var Dick här, trevligt det! Även Kippen kom på kvällskvisten för kaffe... så vi satt å töla ett bra tag, Dick åkte runt 23.00 tien å Kippen lite tidigare för han skulle ut å köra snö på natten... Kippen å Andreas var ut på kvällen å röjde av vår parkering med 4-hjulingen Kippen hade med på flak... Vi köpte ju som sagt en 4-hjuling för ett par år sen för Andreas tyckte det var så bra att ha om det blev mycke snö..... men har vi nåt snöblad då? Såklart inte, så den står och tar upp halva garaget, för det var inte den minsta han köpte heller;)

Imorse när ja kom ut så syndes det knappt att de hade plogat, så mycke snö hade det kommit under natten, och det fortsatte även under hela dagen...



Klädde på mej ytterkläder vid lunchtid, för ja orka bara inte sitta inne mer... Det är ju milt ute så det är ju inga fel så, men ja kan ju inte dra vagnen, blir sååååå trött... men gick en bit ändå å slet, jätte gött när ja kom in igen.....

Nu prata ja precis med Marcus som är i Norge.. saknar han sååå, men det dröjer ju inte förrens vi ses igen, går fort det!

Alexander tussen är mer och mer "med" när man pratar med han... skrattar och gör sina ljud, sååå go... Tycker även om att stoppa in hela sin hand i munnen, är nåt han fått för sig och sträcka ut tungan jätte långt, så nu har ja börjat gett han nappen när han suger på handen och det fungerar ibland. Han älskar även att stå i mammas och pappas knä... då blir han spikrak i benen och kämpar för fullt... men han är riktigt stabil måste ja säga, även i nacken börjar han bli nästan helt stabil... har väl hänt att ja knockat mamma nån gång, men det kan hon ha:)

Hoppas alla haft en fin dag trots snökaoset...

Love♥// Louise!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0