Va skönt det är....

med ett barn som vägrar sova överhuvudtaget under dagen... Skittrött men bara gallskriker och ger sig inte när ja lagt han i sängen.... såhär har det varit största delen av veckan och det är jämt litte frustrerande för han pallar inte med sig själv en hel dag utan att sova.... Precis som han gör allt för att inte somna!

Men men det går väl över det med... Inte konstigt man är helt slut på kvällarna när man sätter sig framför tv:n för det är ju i inte direkt så Andreas hinner hem och kan ta över en stund... Ett stort + till min vän Martina som alltid är själv med sin son och aldrig har nån som byter av henne.... känner mej litte dum som klagar när ja vet att hon alltid får sköta sig själv.... men som tur är hjälper hennes mamma och pappa henne ibland... Men vad är det jämfört med att ha en man som kommer hem till en... Ja ska nog va nöjd ändå!

Usch vilket blåsväder det är idag... precis vart och handlat lite, blöjor blandannat.. Provade pampers byxblöjor sist men de var lixom för små... gick inte att dra dem ända upp över rumpan, ändå så var det upp till 15 kilo... Så nu fick det bli liberos för att va på säkra sidan!

Har lagt över kort från systemkameran och hitade dessa underbara... åååå ja vill ha sommar nu!!!!!!! Dock hittade ja ett fruktansvärt kort på mej själv som ska sparas och aldrig upprepas igen... Bedrövligt!


♥Kusinkärlek♥


mys i handuken efter badet...


Toya njuter vid poolkanten...


Tilda njuter i skuggan under parasollet...

Hitta även en underbar bild i från Binz som talar för sig själv...



kramar.....


Kommentarer
Anna

Men gud så fin den sista bilden på alexander var!!!!! Supersöt!!!!

2011-12-13 @ 16:19:41
URL: http://www.familjenragnarsson.blogspot.com
AnnaMalin

Underbara bilder! Och hoppas Alexander vill sova på dagarna snart igen! Kram till er

2011-12-13 @ 22:10:42
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0