Jul!

Åh vilken härlig jul hi haft, trots att ja inte vart pigg alls.. Huvudvärk å illamående har man får dragits med, men men!

Vi har fått massa fint som ja ska lägga ut å visa här nån dag. Mycke kläder till Alexander å jätte roliga leksaker! Tackar alla för allt fint, vi blir så bortskämda:)

Juldagen igår... Som inte går i utekvällens tecken här längre utan vi myste med hemmagjord pizza å tv för hela slanten! Sofie kom ut å myste med oss.. Så roligt att träffas sådär spontant! Go är du gumman:)

Alexander sover nu efter en tur ute i blåsten.. Perfekt för vi tänkte oss iväg sen å köpa en iphone "bergssprängare" som harman kardon har med fruktansvärt tryck i!!! Nu jädrar ska det spelas!!!! Testa den om ni inte gjort det! Perfekt att flytta med ut vid poolen till sommaren och även i uterummet så slipper man spela stereon i bött för att höra nått! Dock är den såklart inte med på rean, men vi har inte köpt nån julklapp ihop än, så då får det bli en sådan!

Puss å kram på er sålänge!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0