Thaimat...

Idag skulle Andreas på hälsoundersökning på örsholmen, de gör det med några års mellanrum på hans jobb... Efter det hade han tid för thaimassage... han har så ont i ryggen stackaren:(

Ja tog med Toya, så jag Alexander och hon gick upp till kronoparken där Andreas sen skulle på massage.. bkev en rejäl bit när vi gick och snurra runt i de olika områdena... Andreas var färdig en timme innan massagen var beställd så vi åt thaimat till lunch... mums det! Alexander fick lite nudlar och ris så han oxå fick vara med!

Idag är han otroligt pigg, märks inte ens att han vart dålig.... grejar, pratar och håller lådan här hemma, inge gnällig alls!


gosungen..

Toya och jag var på hundmöteskurs igår för att försöka få henne att låta bli att skälla på varje hund som går förbi... Kursledaren kollade på en hund i taget så fick vi möta 2 olika hundar... Facinerade vad signaler hundar ger som man måste läsa av för att få bukt på det.. Jag fick ett tips jag skulle köra med Toya hemma, och helt otroligt idag när vi gick så mötte vi 2 hundar på olika ställen, på ganska trånga vägar... dels skällde en hund på Toya, men hon brydde sig inte!!! Svårt att förklara vad ja gör med henne, men det har mycke med att hon ska få hundmötena till en positiv sak= godis och sitta framför mej tills den andra hunden gått förbi! Men som sagt man måste ju göra detta en längre period för att verkligen få bort det.,... och att ja tajmar in exakt rätt tillfälle när ja ser att hon börjar spänna sig m.m...

Ikväll kommer mamma och pappa.. det blir tacos och imorn bär det av te hagförs!!!

kramar!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0