blåser...

Idag blåser det och ser inte allt för ljust ut.. men inget regn än!
Ska med pappa till stan en sväng och äta lunch, kan ju vara lite gott...
Alexander är jätte trött men vägrar att somna! Inte alls roligt! Vakna 03.45 inatt oxå och grät... satt med han i fotöljen men grät 2 ggr när ja försökte lägga ner han i sängen igen, så det blev byta blöja och äta välling. Sen somna han till 07.00.


♥Snosen♥

Man kan även bli grymt trött när man är ute med mamma på promenad och inte orkar släppa blicken från vägen...


Funkar detta med tydligen:)

Imorn ska vi träffas igen vi i föräldragruppen... trevligt! Roligt både för barnen och oss! Och sen på torsdag ska jag hem till Karin och få se hennes hus, palats:) Ska bli jätte kul! och även roligt att se vad stor Julia blivit!

På fredag är det begravning i Hagfors... Andreas mormors man dog för ett par veckor sen:( inge roligt med begravningar...

Det känns som det ät nått jag ska göra men inte kommer ihåg vad... har för mej det var mycke nu i början av september... bra att man skriver upp har ja hört!

Nope nu ska Alexander få sig lite pasta med skinksås, ,mums det!!


koftan han fick av farmor och farfar... fick en jätte ful fläck på den som min ♥älskade♥ mamma hjälpte mej att ta bort:)

Ha en skön dag i blåsten!

Hejsvejs!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0