Härlig helg...

Det har vart en underbar helg med fint väder, dock har det blåst storm här bortsett från idag!

+ 17 grader stod det förut på termometern, inte illa alls:) Vart ute hela dagen och njutit av det fina vädret:) Krattat hela gården + jag har mockat ur ena hagen på all vinterns skit, så ja har gått ett x-antal vändor till gödselhögen med skottkärran... jädrar va tungjobbat måste ja säga, men nu är det klart:) träningsvärk är ett faktum;)

Alexander strålar på, och överraskar mej med att vara så coollugn och gla för jämnan.. Var på dop i lördags i Sunnemo, jätte fint var det..:) Ludvig döptes... så go:) Han var alldelses lugn genom hela dopet och somnade i slutet:) Alexander  däremot hade fullt sjå med att titta på alla lampor och ljus i kyrkan och flörtade även med en liten tjej längre fram i bänkraderna:), men mot slutet blev han så trött så då var det inget roligt längre...

Vi var även upp till Hagfors innan dopet och hälsade på hos Alexanders farmor och farfar... jätte mysigt, också fick småvovvarna hälsa på han igen, lite skeptiska var de:) men oj så spännande och intressant! Det bjöds på lasange och sallad, mums:) Så roligt att träffa dem, inte allt för ofta tyvärr, men blir ju så när vi bor en bra bit ifrån varanndra, och det är inte alltid Andreas är så sugen på att ge sig iväg på helgerna och hälsa på när han vart borta hela veckan, och det är ju förståligt om han vill vara hemma då.

Idag på eftermiddagen var mamma, pappa och Lovelia här... Även min farbror Dick kom på fika, alltid lika trevligt när de kommer! På kvällningen cyklade jag bort med Toya så hon fick leka med Benjamin, men hon var ganska slut efter dagens aktiviteter här hemma, så det blev inte långvarigt.

Igår var Christian här på kvällningen, vi lyssnade på Spotify och töla, trevligt dä! Imorn kommer Martina och Benjamin, wehoo:)

Ursäkta ett rörigt inlägg;)

Pöss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0