3 Maj!

Är en fullbokad dag... har pratat med veterinären så då fick jag tid att röntga Matilda klockan 10.20, för hon har ont i vänsterbakben/höft stackaren.... Och igår satt ja och surfade runt och letade återigen efter en hundkurs för Toya... Fann genom en hemsida ja besöker ofta, en hundskola i Skived så dit maila jag och frågade om det satte igång nån allmänlydnandskurs snart....
Wehooo imorse ringde hon och sa att det fanns en enda plats kvar i en grupp som startar 3maj klockan 19.15, åh va gla ja blev, äntligen blir det av:)

Mammas Poppa:)



Nu ligger den lille å sover i sin vagn utanför köksfönstret... Andreas är påväg hem en sväng för att äta lunch, han har vart till säffle och hämtat grejer som ska upp till Hagfors, så då stannar han till innan han fortsätter uppöver:)

Vi ska inte göra nåt speciellt, eftersom min kära man inte bytt till sommardäck på bilarna här hemma så får ja lugnt stanna hemma, för åker ja ut nu blir ja säkerligen stoppad! Roligt att gå runt här ute hela veckan utan att ha möjlighet att åka någonstans... Martina kommer visserligen imorn så då går det ju bra, idag får ja vara ute och gå hela dagen för imorn ska det vägas igen!

Ha en fin dag///





Önskar Botti♥





Kommentarer
Louise

Hej! Hoppas allt är bra med er!! Vi kommer troligtvis resa från Hemsedal den 3 maj så är väl hemma någon gång mellan eftermiddag/kväll. Eftersom Marcus kör hela 1maj helgen måste han sova ut sen ska vi städa ur lägenheten..Vi ser verkligen framemot att träffa er!! Kramar

2011-04-21 @ 09:00:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0