Trånga kläder!

Ja, det är verkligen standard nu det.... Har large på skjortan på jobbet och den går nätt och jämt att knäppa... ingen skön känsla direkt med trånga kläder.. Var en befrielse när ja sluta och kunde ta på mej koftan och flyta ut:) Idag har ja stått mestadels på jobbet och det känns verkligen i benen, de blir lixom stumma och känns som de väger ton... men men har väl gått upp ett x-antal kilon så va ska man räkna med...

Inatt hade ja återigen problem att sova pga den jädra halsbrännan som aldrig ger upp, går lixom inte att ligga ner ordentligt för då blir det stopp i min hals... så ja får väl börja att halvsitta;)

Bebisen har hållit sig lugn under dagen som vanligt.. sätter väl alldeles snart igång nu när ja lagt mej ner.. väntar på att Filip och Fredriks nya program ska börja.. de är ju i Grums så det kan man ju inte missa!

Hoppas alla mår fint!
Fick återigen en underbar nyhet av en gammal vän idag...

Sweet dreams..

Pöss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0