Sömnig och trött i kroppen...

Jätte tunga ben har det varit idag... allt ja gjort har vart jobbigt... så sen ja kom hem efter mötet på jobbet gjorde ja lite mat, tog in hästarna och rastade hundarna sen har ja legat här på soffan, orkade knappt gå runt och tända ljus... men det måste man ju ha... tände även en brasa fast ja håller på att dö av värmeslag, just för mysfaktorn skull... så altandörren har faktiskt fått stått öppen ett tag...

Bebisen håller på och gymnastiserar för fullt i magen på mej... slår så ja skvätter till emellanåt... bra att den tränar upp sig för livet utanför magen:) Låg precis och tänkte på när ja ska få sätta upp julgardinerna... det är ju sååå mysigt, blir så varm känsla i rummen då... men kom på att då har vi ju faktiskt en liten bebis som e med... å tänk, kommer ju bli ännu roligare att pynta till det då... mysigt! I helgen var Andreas kompis här och hälsa på.. han hade med massvis av babyleksaker som inte blivit använda något alls, av olika anledningar som ja inte vill ta upp här... De var sååå fina, och vi har faktiskt inte köpt några "leksaker" än så det passa jätte bra.... Tack så hemskt mycke!

Bebisrummet står fortfarande still utan att vi gjort något där... tapeten har vi inte heller hämtat ut vilket vi måste göra snarast... ja köpte ju gardiner på ikea när mamma å ja var där så de skulle ja behöva få upp.. inget av dessa saker tar någon stund, men ja får lixom inte tummen ur... känns som det är så länge kvar fast det endast är 7 veckor kvar till datumet som e satt... sen vet man ju inte om den kommer tidigare eller senare lr hur? Så det får bli helgens bestyr...
På lördag åker mamma och pappa utomlands och blir borta en vecka, så imorn ska vi dit och grilla, blir ju gott dä!

Har även planterat 2 blommor i våran välkommenskylt... de första höstblommorna för i år...
Köpte på jobbet 29,90 st perfekt... kommer ju tyvärr inte ihåg namnet på dem men får ta en bild imöra!

Sov sött alla!!

Kram



Kommentarer
Marre

Hej det var inte igår jag var in här. Nu har jag lagt till dig bland mina favoriter på min dator....vet inte hur man gör för & lägga dit som favvis när det inte e blogspot.

Tungt i benen, jodå det är det här med kan jag lova.

Här hemma syns det inte ens att vi väntar en liten familje medlem, nästan allt är inhandlat men det är inte uppackat. Vi har dels dragit på det & sen så vill vi inte att det står & dammar. det känns lite som att det inte är nån panik, tror inte vi har fattat att det är dags snart hihi.



Kram kram!!

2010-09-16 @ 01:15:02
URL: http://tilldendagen.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0