Läran om amning...

Det var avslutningssamtalet på kursen, fick se en film + att barnmorskan visade massa hjälpmedel man kunde använda om det är så att det går trögt med amningen... Alla kan amma sa hon men för en del tar det lite längre tid, men vissa undantag såklart, därav de som gjort plastikkirurgi kan vara en del av dem... Men som min läkare sa då var att det inte behövde bli ett problem alls, det är helt beroende på om man lyckas skada något i brösten, så ja är ine vidare orolig.. har ju faktiskt sett att det blir lite fuktigt ibland på bröstvårtan, så ja anar att det fungerar..

Vi fikade och hon informerade om va viktigt det var att vårda förhållandet sen, inte glömma bort varanndra osv....  Och när alla fått sina bebisar kommer vi träffas igen och se hur allt har gått...

Ikväll blev det spöregn, älskling å ja har precis vart ner till ica och köpt lite frukost för morrondagen för det var tvärtomt.. nu blir det csi: NY och sen Filip och Fredrik!

Sweet dreams.....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0