Gött med ledig tid!!

Underbart har det varit idag... va till Malin och fixade håret vid 09.00, fyllde det ljusa och la i väldigt mörkt i underhåret.. Blev supernöjd... klippning hoppa vi över för det va inge slitet, konstigt tycker ja för ja har inte klippt mej de senaste 2 gångerna ja vart där, så håret håller sig bra... säkert silkesdropparna ja kört med i flera år.....

Efter det blev det Waynes med Pappis... kyckling och fetaostsallad, mycke gott och Kaffe Latte som efterrätt... pappa bjöd, så snällt! Efteråt gick vi in på Gina, han köpte en kofta, leggings och nån annan blus till mamma... Och även en kofta till mej.. går nog knäppa knapparna annars har ja den hägnas över bara... Köpte mej även stödstrumpor på apoteket... 170:- och gud va sexig man blir i det;) blir nog bra på jobbet, håller ju på att dö av värmeslag och strumporna stramar in i anklarna på mej så ja har märken hela kvällen efter ja tagit av mej dem....

Bebisen har grejat väldigt mycke idag... otroligt spänd på högersidan av magen.. bebisen verkar trivas väldigt bra där och grejar som bara den när ja suttit och petat på den... dum mamma är... men jädrar vilken spänd känsla det är på den sidan, lite olustigt att känna faktiskt, ja har så svårt att förklara hur det känns... jajaja.... den pysslar även längre ner i magen sparkar å slår! 

Har precis vart ut till stallet och tagit in hästarna.. plockade lite äpplen först till Hobbe, det är ju så mumsigt... höll på att dra mej omkull när ja tog in han för det va jätte halt på cementplattan utanför.. hade ju vart fint dä,,, men han backa som bara den, blev väl livrädd när ja ryckte till som ja gjorde.. Nu lyser lycktorna i uterummet och idol är på tv:n, älskling kom även hem idag, gla ja blev, så ja gjorde hemmagjort mos och egna köttbullar.. var upp till en bondgård ovanför oss och köpte potatis.. de har ett litet stånd med potatissäckar ståendes utanför sig, så tar man vad man ska ha och lägger pengar i en burk... perfekt! En enda säck kvar så ja hade tur... så 45 kr i burken!

Hoppas alla haft en skön dag.. och Karin du har säkert myst till tusen med Nessie:)

Puss på er!!


Kommentarer
Karin

Mmm, Mos o köttbullar.. dreglar lite

Gillar inte tossen o bli petat på, kraken.. =D



O jag har myst som bara den, självklart somna hon på armen på mig, precis när vi skulle gå så jag hade nog kunnat bli kvar där hela kvällen. =)

Puss på dig!

2010-09-14 @ 20:50:27
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0