Fin Höstdag...

Underbart det är ute när solen lyser och det inte är allt för varmt, perfekt höstväder med andra ord... Har precis vart ute med hundarna och fixat stallet... Är otroligt trött idag, var även det igår... känns att kroppen behöver vila mer just nu... är så otroligt klumpig, tappar allt hela tiden bara för ja inte orkar böja mej ordentligt och humöret är inte på topp... lättirriterad känner ja! Imorse när ja låg med datorn på magen så hoppa den som bara den..bebisen höll på och greja.. den gillar när ja ligger med den på magen tror ja!

Nu är det " Adam och Eva " på tv:n, gud va pinsamt det blir hela tiden,,, just nu springer han runt för att köpa kondomer, som han och barnflickan ska ha.... åh ja skäms, det går ju så snett allt för han! Inge smidig! Själv så har ja precis duschat och raka benen är ingen lättmatch, det blir till att dra på måfå och känna med handen... vill ju inte växa igen precis;)

Ha en fortsatt bra dag!

Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0