Fasters Älskling!!!!

Fasters älskling har hittat min blogg... trodde i och försig att ni redan visste om den:)


Här var ja inte så stor! Puss!

Idag är vecka 34 avklarad och vi kliver in i vecka 35.... Har precis varit hos barnmorskan och allt såg jätte bra ut... Mitt blodtryck ligger fortarande på 135/? vad det nu var.. hon fick ta det 2 ggr för det är inte så bra om ja överstiger 140 och eftersom ja ligger på gränsen så måste det bli exakt rätt... annars får ja komma till henne varje vecka för att kolla blodtrycket.

Bebisens hjärta slog på som bara den, 150 slag/min och aktiv som den alltid är när vi lyssnar på hjärtat så fladdra och slog det mycke i högtalaren.. Hon kände även hur bebisen låg, och den låg högt än.. nästa gång var hon tvungen att vara säker på att den ligger med huvudet neråt, annars får vi göra ett ultraljud för att avgöra! Ja fråga om hon hade nån uppfattning om hur stor bebsen är och hon trodde att den var normalstor, inte för liten och inte för stor, men hon sa att det är svårt att avgöra, men som bebisen kändes så verka det som så!
Ja tycker det är helt otroligt att de kan känna bebisen på utsidan av magen, ja kan inte alls urskilja hur en ligger, förutom att ja känner att den är mer på högersidan av magen och rör sig...

Idag är det disigt väder men ganska skönt ändå, ska snart ut och vandra med Poppisarna mina...
Till veckan kommer Frekk till oss i några dar, Niklas lämnar honom till mej när ja stänger på tisdag så ska vi ha han tills på fredagen:)





Tänk att det endast är 5 veckor kvar tills bebisen är tänkt att anlända... sen vet man ju såklart inte exakt när den kommer men från och till såklart... Kommer så väl ihåg den morronen när ja skulle testa (1 mars), ja ville verkligen inte göra det, för ja hade ärligt talat inte orkat se ett minus igen... speciellt inte när ja visste att det var det enda ägget vi hade så vi hade fått göra om allt igen, och ja mådde ju sååå dåligt av sprayen ja höll på med i en evighet för att bli nedreglerad och magvärken som sen var ett faktum när ja höll på med sprutorna... Tycker så synd om dem som ja ser kämpar ofantligt många gånger med ivf utan att det lyckats... vet inte hur man skulle orkat det ärligt talat... barn är ju något man verkligen drömmer om och såklart tror att det är lätt att "få till", så det är frustrerande när det inte fungerar under flera år... Men önskar alla lycka till!

Idag är ja ledig, så jädra skönt, underbart! Jobbar helgen nu men det är ok, tror det bara är en helg kvar efter denna sen ska ja va ledig, läääänge! Jobbar tills den 22 oktober sen ska ja va ledig.. hade vart gött att gå hem tidigare men ja har ingen lust att ta massa föräldradar innan bebisen kommer, och det fungerar skapligt att jobba nu ändå så det får gå!

Här kommer bilder på de fina rosorna ja fick av pappa när ja var magsjuk.. de stod i hela 16 dar på mitt bord, lika fina hela tiden:)





Visst va de fina!

Ha en underbar dag...

Puss!




Kommentarer
Karin

Massa Kramar!!!Goa gumman!Nu SKA vi ses!!Kramar från mig <3

2010-09-23 @ 19:42:08
URL: http://shoegalnogg.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0