Bebis-sparkar!

Eller vet inte riktigt om ja ska kalla att det sparkar längre, är mer som en hel ormgrop som rör sig... Många pratar på att man kan se en fot eller hand nu utanpå magen, vilket ja aldrig lyckats gjort, att man nästan kan greppa tag om den när den syns... ja har egentligen ingen aning om hur vår bebis ligger... anar såklart att den ligger långt ner pga sparkarna i min rumpa, men är även mycke livat jämt precis ovanför urinblåsan... Så när ja är lite kissnödig så lyckas alltid bebben sparka eller slå just där, så det känns som ja är mer kissnödig än ja behöver vara....

På torsdag måste vi åka och höra hur det går med våra tapeter till barnrummet,, eller just dä ja jobbar ju precis hela dagen så ja får be älskling, vore ju bra att få upp den nu:)
Min arbetskollega som virkat en dress till vår bebis sa att hon ska ta med den nån dag för den var nästan klar nu, hon skulle endast köpa ett blixtlås först... åh va spännande det ska bli att se den... så mysigt med sådana kläder, inget man direkt kan gå och köpa så det ska bli jätte kul....
Till möran måste ja ringa barnmorskan och höra om det ska tas nåt blodprov innan fredagen.. har för mej hon sa det men mitt minne sviker så det är bäst att höra!

Hoppas ni haft en skön kväll!

Kram!


Kommentarer
Karin

Tycker det låter lite läskigt med en ormgrop, hur många bäbisar gömmer du i magen? =D

2010-09-08 @ 00:23:03
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0