Vore inga fel!

Vore som sagt inga fel om bebisen ville komma ut till oss snart... Vill inte vara såhär klumpig längre och stor... 2 kvällar i rad nu har bebisen hållt på som bara den, hela magen har åkt upp och ner, fram och tillbaka osv..... idag har ja känt mej ovanligt lugn, ingen andfåddhet utan bara mått allmänt gött, förutom lite huvudvärk!

Imorse vid 08.00 åkte vi hem till mamma och pappa för att säga hej då till min yngsta bror som flytta till Norge idag... jobbigt tyckte ja och när vi åkte därifrån gråt ja,,, löjlig ja vet, men är ju van att träffa han varje dag och nu kommer ja inte se han på evigheter... så ja kommer sakna er Marcus och Louise!

Martina var här med sin Benjamin idag, hur söt som helst och världens lugnaste unge, gör go... det var trevligt.... Sen har Chris, Zandra och Lovelia vart här på eftermiddagen en snabbis, Lovelia är ju sååå go och söt! Nu har vi potatisgratängen i ugnen oxå blir det rostbiff, Andreas köpte sig en potatissallad oxå, inte så jätte gott tycker ja men får väl smaka lite...

Känner inte av att det är dags än för bebisen att komma ut... trycker väl en del neråt och kör, får springa på toan ofta och göra det ena och det andra, intressant va? annars tror ja nog att vi lär få vänta... och va gör det när vi ändå väntat i flera år på denna dag:)

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0