Rocky provar!!!

Vi fick ärva en bilbarnstol av ett par bekanta... som för tillfället står i vardagsrummet och ja har en tuss som tar tillfället i akt varje gång vi inte ser och lägger sig i den...


Toya är väldigt intresserad...


Jätte skönt förstår ni....

Här vankas det på... vart ute och åkt hela dagen... Först bar det av till Granngården för att köpa foder till Hobbe... blev lite värmeljus och grisöron också! Sen bar det av till Bergvik där ja köpte 2 amningsbehåar, äntligen nåt som sitter skönt:) och en huvtröja på carlings... Andreas fick sig en jacka och t-shirt.. sen åkte vi till jobbet och handla en hel del, blandannat blöjor som vi har extrapris på nu i veckan... Liberoblöjor och i veckans blad hade vi 50:- rabatt kupong, så vi köpte 2 paket med blöjor från 3-6kg... blir nog bra dä!

Nu ska vi ner till ett par och ha avskedsfest för brorsan som flyttar till Norge nästa helg.. han och hans tjej blir borta i ca ett halv år:( blir tomt dä!
Bebisen verkar må bra, rör sig för fullt där inne, är nog väldigt trångt för ja håller på att spricka snart, men det hör till...

Ha en trevlig lördagskväll!

Kramar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0