Ont i ryggen!!

Japp, det är resultatet under dessa dagar... ja har legat en del i massagestolen på jobbet, men det hjälpte inte så mycke... har inte så härlig hållning på kroppen just nu;)

Åh, va ja längtar tills bebisen kommer... inte själva förlossningen för den är ja jätte rädd för just nu... men har sett så många små, jämt precis hemkomna bebisar på jobbet i helgen... syns på utseendet och färgen på dem på nåt sätt.. så söta...

Börjar bli töligt att vara såhär stor, ingen hit att jobba på det också.. så var glada ni som fått möjlighet att vara hemma nu denna period för ja känner att kroppen inte orkar hämta sig nåt alls längre... egentligen inte värt det men pengarna måste ju in...

Nu har vi precis ätit hemmagjord dip och MORÖTTER mamma:).... jätte gott,,
Imorn börjar Karin jobba igen... åh va ja saknat dej... anar att det känns jobbigt man vill ju vara hemma med tussen jämt om man fick... Syns imorn..

Har lite skriv torka, känner mej inte så upplagd för det tyvärr...
Ja är som sagt besatt av fischerman mint och äter ca en påse eller mer om dagen, jätte gött för halsbrännan och magen.. men ja kan inte låta bli dem.. alltid 2 åt gången, mums!

Ha en skön kväll!

Puss


Kommentarer
Karin

Saknar dig oxå! Ska på nå sätt bli skönt att jobba igen även om det är himla skönt att va hemma o mysa o leka levande tuggben hela dagarna! =)

Tycker så synd om dig som måste jobba dock, kan tänka mig att det är tungt åt dig!

Pussar o kramar

2010-10-10 @ 23:12:20
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0