Magen putar...

Blir stenhård och stor mitt i magen oxå trycker det.. tror att den lille vill ut.. vrider och vänder som bara den, tycker om när ja lägger handen på......

Idag har ja vart på stan med pappa, Marcus och Louise, mycke trevligt... blev waynes såklart där det blev en hallonsmoothie, otroligt sur måste ja tillägga och en ost och skinksmörgås... Sen gick ja och köpte mej ett par skor på scorett ... varmfodarade typ stövelaktigt... tror de blir bra... sen inhandlade ja en plånbok eftersom ja aldrig hittar det ja ska i min "penningpung" och att älskling sa till mej igår att han tyckte ja skulle köpa mej en för han tycker den är såååå ful!:) så det fick det bli..

Idag blev det hemmagjort mos och köttbullar mycket gott, brorsan var även här ett tag och åt lite pasta carbonara som ja hade gjort igår... sen bar det av ut i stallet och fixade hästarna... så nu ligger ja här på soffan och jäser, halsbrännan kommer och går... ser på biggest loser, nåt ja skulle behöva vara med i sen:)

Imorn ska vi hämta de nya hundkojorna:) blir spännande!

Sov gött alla, hoppas bebisen kommer inatt:)

KRAMAR!!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0