I-phone beställd!

Nu slog ja slag i saken och beställde mej en Iphone 4... känns gött, har krånglat med mobiler tillräckligt nu känner ja, så vi får hoppas ja blir nöjd och får en som fungerar!

Har vart hemma från jobbet i 2 dar nu, fast ja endast ska jobba halvtid, men har mått så kasst så det har inte fungerat att gå iväg... Magen värker, ja blir helt färdig när ja rör mej, sover noll på natten, halsbränna konstant och känner mej klumpig och stor, kan inte röra mej eller böja mej som ja känner att ja vill! Bebisen är jätte aktiv på natten nu, vrider på sig och hickar om vartannat, och trycker på blåsan såklart... Har börjat fått massvis med spänningar uppe på magen och tryck neråt, så den ligger i startgroparna i alla fall känner ja... Vill helst av allt bli av med detta nu...

3 dar kvar att jobba nu, imorn 13-19, torsdag 15,30-20.30 och fredag 15.00-18.30... anledningen att ja gör så kort dag på fredag är att ja ska till barnmorskan vid 14.00 och hjälp då ska ja väga mej... inget ja ser fram emot! 

Fisherman's Friend Sugar Free Mint Cough Suppressant Lozenges, 20-Count Bags (Pack of 24)
 
♥Guuuuud va jag älskar dessa just nu... har pågått i några veckor och ja får inte nog....
Andreas kom hem med en påse åt mej igår vid 17.00 och vid 21.30 var de slut... jag är helt stollig i dem!♥

Sov gött nu!

Pöss!

 
 
 
 


Kommentarer
Karin

Har oxå funderingar på en iphone 4 så du kan väl säga till om den är nå att ha! =D Ses imorn Milfen to be! Puss

2010-10-19 @ 23:25:28
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0